Quentin S
Sílaba tònica: Amb els verbs en "-em"(per exemple "abandonem"), quina sílaba és la tònica?
Aug 9, 2014 3:39 PM
3
0
Answers · 3
2
Depèn del verb i de les formes verbals Abandonem - última síl·laba - present Treiem - última síl·laba - present Trèiem - penúltima síl·laba - pretèrit imperfecte
August 10, 2014
0
2
1
L'última síl·laba de la paraula.
August 10, 2014
1
1
