Nagiko
17, Ocak 2020 Pazar Bugün çok mutluyum. Çünkü sonunda anneannem buluştum. O 84 yaşında ama moda anlayışı var. Ve çok çamaşırlar var. Yani onun ev’e gittim, temiz başlatım. Altı saat, sonunda temiz bitti. Ama bu altı saat sadece tek kat için. Galiba sonra onun ev’e gideceğim ve tekrar temiz yapacağım.
2021년 1월 17일 오후 8:19
교정 · 4
17, Ocak 2020 pazar bugün çok mutluyum. Çünkü sonunda anneannemke buluştum. O 84 yaşında ama moda anlayışı var. Ve çok çamaşırlar var. Yani onun evine gittim, temizlik yaptım. Altı saat sonunda temiz bitti. Ama bu altı saat sadece tek kat için. Galiba sonra onun evine gideceğim ve tekrar temiz yapacağım.
2021년 1월 18일
17, Ocak 2020 Pazar Bugün çok mutluyum. Çünkü sonunda anneannem ile buluştum. O 84 yaşında ama moda anlayışı olan birisidir. Ve çok kıyafeti var. Onun evine gittim ve temizliğe başladım. Altı saatin sonunda temizlik nihayet bitti. Ama bu altı saat sadece tek kat içindi. Galiba sonra onun evine tekrar gideceğim ve tekrar temizlik yapacağım.
Kolay gelsin temizlik için 😀
2021년 1월 17일
더 빨리 진행하고 싶나요?
이 학습 커뮤니티에 참여하고 무료로 연습해보세요!