2 buçuk Yılık öğretmenlik Tecrübesiyle Profesyonel Öğretmen
A1- A2- B1- B2 seviyeleri
Преподает
турецкий
Носитель
Владение языком
персидский (фарси)
Носитель
английский
2 buçuk Yılık öğretmenlik Tecrübesiyle Profesyonel Öğretmen
A1- A2- B1- B2 seviyeleri
Обо мне
Я как преподаватель
Мои уроки и стиль преподавания
Откуда АндорраГде живет: Other, Турция (14:17 UTC+03:00)
Обо мне
Преподает на italki с 26 Nov 2024 г.
Интересующая темаЖивотныеОкружающая среда и природаЕдаМузыкаСпорт
Merhaba ben Ayda Cemşidi. Çift uyrukluyum. 6 sene Ankara’ da yaşadım ve ilk okulu orada okudum. Daha sonra özel öğretmen ile Farsça öğrenmeye başladım. Türkçeye de devam ettim ve dilbilgimi geliştirdim. Müziği, insanları, ve hayvanları çok severim. Kendimi bildim bileli bizim evimizde hep evcil hayvanlarımız oldu. Dilbilgisine her zaman ilgi duymuşumdur. Bana göre hayat yeni bir şeyler öğrenebildiğimiz sürece güzel.
Показать перевод
Я как преподаватель
Türkçe gramer ve öğretmenlik dersleri aldım. 2015 - 2017 yılları arasında özel dersler vererek Türkçe öğretmenliği yaptım. 3 ay önce bu işe tekrar başladım. Bir öğretmenin şefkatli ve anlayışlı olmasının en az bilgisi kadar hatta bazen bilgisinden de daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Ana dili Türkçe olan bir öğretmen olarak bu dildeki gayri resmi günlük konuşmalar ve deyimleri öğrencilerime açıklayabiliyorum.
Tahran üniversitesinde 4 senelik İngilizce tercümanlığı ve Tahran uygulamalı bilimler üniversitesinde 2 senelik İngilizce yasal belgeler ve yazışmalar tercümanlığı bölümünü bitirdim.
3 sene Varonej üniversitesinde güzel sanatlar eğitimi aldım ve üç buçuk sene keman dersleri aldım.
Мои уроки и стиль преподавания
Dil öğreniminde dört becerinin (konuşma, okuma, yazma, dinleme) birbirleriyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum ama öğrencinin tercihi ve ihtiyacına göre bunlardan bazılarına ağırlık verilebilir. Ben ilk önce kısa bir dilbilgisi dersiyle başlamayı ve daha sonra öğrencimle birlikte genelleme yaparak konunun üzerinde çalışmayı tercih ediyorum. Dersin devamında ise dinleme ve konuşma becerileri üzerinde çalışıyoruz. Başlangıç seviyesindeki öğrenciler için derslerin kendi ana dillerinde almasının daha verimli sonuçlar doğuracağını düşünüyorum.
Мой учебный материал
Файл PDF
Файлы изображений
Статьи и новости
Аудиофайлы
Текстовые документы
Уроков: турецкий
Пробный урок
Завершено уроков: 0
USD 8.00+
A1-A2-B1-B2
A1ОбщееЗавершено уроков: 0
USD 10.00+
Пакет со скидкой 10%
Время
На основе вашего часового пояса (UTC+00:00)
Отзывы
У преподавателя пока нет отзывов. Назначь урок и будь первым, кто оставит отзыв!
Пробный урок
USD 8.00
Ваш окончательный платеж будет совершен в долларах США